Digital debatt: Bryr vi oss om Europa?

Bryr vi oss om hva som skjer i Europa eller sitter vi stille og betaler for at andre sørger for sosial og økonomisk utjevning? Har vi det for bra som vi har det til å engasjere oss i vår egen og andres sikkerhet? Vi tar debatten om Europas posisjon i Norge og Norges posisjon i Europa.

Gikk du glipp av dette arrangementet? Da kan du se videoopptaket her.

Som NRKs Europa-korrespondent, er Roger Sevrin Bruland mannen som ikler seg fullt verneutstyr og kjører 4220 kilometer for å gi oss én Dagsrevyen-reportasje om koronasituasjonen på Balkan. Hvordan oppleves det å rapportere om store hendelser i Europa og se at saker om norske bloggeres klesgarderobe eller værmeldinga for indre Østlandet får mer oppmerksomhet?

Disse kommer for å diskutere Norges posisjon i Europa og Europas posisjon i Norge:
Ingrid Brekke, journalist og forfatter
Csilla Czimbalmos, avdelingsleder, avdeling for Sentral Europa, Den norske Helsingforskomité, som også er kontaktpunkt for EØS-midlenes Active Citizens Fund
Heidi Nordby Lunde, stortingsrepresentant, Høyre, medlem av Stortingets delegasjoner til parlamentarikerkomiteene i EØS og EFTA og leder for Europabevegelsen
Jette F. Christensen, stortingsrepresentant, Arbeiderpartiet, og medlem av Europarådets monitoring committee

Samtalen vil foregå digitalt og er gratis og åpen for alle, men meld deg på for å få lenke til arrangementet: Følg lenke for å melde deg på.

Logg deg inn i møtet her:
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/94270020465?pwd=UmxHbGhWTE5oNWtoN2FuNW1oN3g5QT09

Meeting ID: 942 7002 0465
Passcode: 963863

Arrangementet finansieres av Utenriksdepartementet og Active Citizens Fund Romania.