Valentina Kazachevskaya

E-post: [email protected]Telefon: (+7) 707 686 42 93

Valentina administrerer våre aktiviteter i Sentral-Asia.

Siden 2016 har hun vært administrator for vårt representasjonskontor i Almaty, Kasakhstan.  

Hun jobber med et bredt spekter av oppgaver knyttet til daglig administrasjon av kontoret, ledelse av vårt småpottfond for Sentral-Asia og med bistand til forberedelse, gjennomføring og rapportering av menneskerettighetsaktiviteter.  

«Jeg ønsket alltid å bli en del av noe meningsfylt og forandre verden til det bedre. Jeg er glad for at jeg nå har denne muligheten av Helsingforskomiteen.» 

Før hun begynte oss, jobbet Valentina som en administrativ programassistent hos Freedom House Kazakhstan. Hun har en mastergrad i internasjonale relasjoner. 

Last ned høyoppløselig bilde

Relatert til Valentina

Land

Kasakhstan

I Sentral-Asias største land glir moderne skyskrapere sammen med sovjetiske monumenter og nomadiske tradisjoner.

Read article "Kasakhstan"

Land

Tadsjikistan

Nord for Afghanistan og vest for Kina finner du fjellandet Tadsjikistan – fattigst av alle tidligere sovjetrepublikker, men kanskje også vakrest!

Read article "Tadsjikistan"

Land

Turkmenistan

Når Turkmenistan en sjelden gang er i nyhetene er det gjerne i forbindelse med noe latterlig landets president har gjort. For turkmenerne selv er situasjonen alt annet enn komisk.

Read article "Turkmenistan"

Land

Usbekistan

I hjertet av Sentral-Asia har Usbekistan, gjennom århundrer, utviklet sin unike kultur - merkelig nok vidt forskjellig fra nabolandenes nomadiske tradisjoner.

Read article "Usbekistan"

Land

Kirgisistan

Ved foten av fjellkjeden Tian Shan pågår tautrekningen om hvilken retning Kirgisistan skal ta. Etter to revolusjoner er svaret fortsatt ikke åpenbart.

Read article "Kirgisistan"