Lasse Thomassen

E-post: [email protected]Telefon: +47 947 945 61

Lasse er vår seniorrådgiver på kommunikasjon.

Han lager innhold til våre flater. Han produserer tekst, video, design og bilde til sosiale medier, nettside og nyhetsbrev. Han har lang erfaring innen videoproduksjon og kampanjeutvikling, og har bred kommunikasjonserfaring fra ideelle organisasjoner og gründervirksomhet. Han rådgir også i generelle kommunikasjonsspørsmål, samt er med på utvikle strategi og lede kampanjeprosesser.

Lasse er opptatt av presis kommunikasjon med god flyt, og brenner for å formidle historiene til menneskerettighetsheltene vi jobber med. Han har hatt et livslangt engasjement for menneskerettigheter, og var med å starte opp menneskerettighetsorganisasjonen LightUp Norway, i tillegg til å være aktiv i samfunnsdebatten. Han har også en master i historie fra Universitet i Oslo, hvor han skrev om menneskerettigheter og kald krig, og har også studert engelsk, musikk, religion og pedagogikk.

I tillegg til solid kommunikasjonserfaring, har Lasse tidligere jobbet med SEO, innsamling, nettside- og apputvikling, samt freelance filmoppdrag, og har opparbeidet seg en solid forståelse av hvordan folk ter seg digitalt.

Han har alltid hatt et ønske om å jobbe med menneskerettigheter, og da muligheten bød seg i 2021, var det som om alt falt på plass:
«Det å få kjempe skulder mot skulder med aktivister for menneskerettigheter er noe jeg har drømt om siden ungdomsskolen. Vi må vise at vi ikke tar demokratiet og rettighetene våre for gitt, og vi kan ikke hvile før alle de har samme rettighetene som oss.»

Last ned høyoppløselig bilde