Lasse Thomassen er ny kommunikasjonsrådgiver i Den norske Helsingforskomité

Lasse Thomassen går fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Dyrevernalliansen. Nå er det menneskerettighetene som skal reddes.

– Jeg er så takknemlig for å få muligheten til å kjempe for demokrati og menneskerettigheter sammen med gjengen i Helsingforskomiteen. Alle har fått med seg at det skjer urovekkende ting rundt om i verden som truer demokratiet. Det å få være med på å kjempe skulder mot skulder med aktivister for menneskerettigheter er noe jeg har drømt om siden ungdomsskolen. Vi må vise at vi ikke tar demokratiet vårt og rettighetene våre for gitt, sier Lasse Thomassen etter sin første uke i 100 prosent, fast stilling som ny kommunikasjonsrådgiver hos Den norske Helsingforskomité.

Thomassen har drevet mye med innholdsproduksjon av alle slag tidligere, og brenner for å formidle de viktige historiene på en levende og nær måte. Han har tidligere reist rundt i verden for å dokumentere disse, og ser frem til nye reiser når dette igjen blir mulig. Thomassen har også tidligere skrevet masteroppgave om menneskerettigheter på UiO, og har vært med på å starte opp organisasjonen lightup Norway, som jobber med å forebygge menneskehandel. Han har også svært solid erfaring fra fundraisingsarbeid.

Kommunikasjonssjef Emil André Erstad har skryter av sin nye kollega.

– Lasse Thomassen er en av de dyktigste kommunikasjonsfolkene jeg vet om. Jeg gleder meg til å se han i aksjon for å sikre større folkelig engasjement rundt det viktige arbeidet vi gjør for demokrati og menneskerettigheter, sier Erstad.

Også generalsekretær i Helsingforskomiteen, Geir Hønneland, er fornøyd med nyansettelsen.

I Lasse Thomassen ser vi en sprudlende kommunikasjonsekspert som har ferdighetene til å kommunisere vårt budskap i nye kanaler og til en ny generasjon. Han er hjertelig velkommen på menneskerettighetslaget vårt.


Geir Hønneland, generalsekretær

 

Kontakt oss

Employee

Lasse Thomassen

SeniorrådgiverE-post: [email protected]Telefon: +47 947 945 61
Read article "Lasse Thomassen"