Emil André Erstad er ny kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité

Rådgiver for Knut Arild Hareide, Emil André Erstad, er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Den norske Helsingforskomité.

Emil André Erstad vil begynne som ny kommunikasjonssjef i Helsingforskomiteen rett over nyttår.

– I en tid hvor populismen er på fremmarsj i mange land og hvor grunnleggende institusjoner som demokrati og menneskerettigheter utfordres, kan jeg ikke tenke meg noe viktigere og mer inspirerende enn å jobbe med å forsvare menneskerettighetene sammen med de som står i frontlinjen, sier Erstad.

Erstad kommer rett fra Stortinget og som rådgiver for KrF-leder Knut Arild Hareide. Han har tidligere vært Internasjonal rådgiver i Tankesmien Agenda og leder for KrFU.

– Vi gleder oss veldig, og har store forventninger til Erstad som ny kommunikasjonssjef. Han har en spennende bakgrunn og vi håper at han kan være med på å løfte det viktige arbeidet vi gjør med menneskerettigheter i Norge og utland, sier Bjørn Engesland, generalsekretær i Den norske Helsingforskomité.

Bjørn Engesland, generalsekretær i Den norske Helsingforskomité

Erstad er opprinnelig fra Radøy i Hordaland og har en bachelor i sammenliknende politikk fra Universitetet i Bergen. Han er forfatter av boken «Farvel, Syria. Om eit folk på flukt» og har vært spaltist i Vårt Land.

– Jeg har lenge vært en stor tilhenger av arbeidet til Den norske Helsingforskomité, en organisasjon som er full av kompetanse og ærerik erfaring fra menneskerettighetsarbeid i mange land. Jeg gleder meg til å bli en del av det arbeidet, sier Erstad og fortsetter:

– Som kommunikasjonssjef vil min fremste prioritet være å gjøre arbeidet til Den norske Helsingforskomité mer kjent i Norge. Målet må helt klart være at flere skal høre om oss, vite hva vi gjør og støtte arbeidet vårt. Det ser jeg frem til å jobbe med.

Kontakt

Employee

Bjørn Engesland

GeneralsekretærE-post: [email protected]Telefon: +47 95 75 33 50Twitter: @Bjorn1960
Read article "Bjørn Engesland"

Employee

Hilde Sandvær

KommunikasjonsrådgiverE-post: [email protected]Telefon: +47 95 72 21 08Twitter: @HSandvr
Read article "Hilde Sandvær"