Bygg broer, ikke murer

Bygg broer, ikke murer er skrevet av Enver Djuliman og Lillian Hjort og inneholder 97 øvelser i menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering, og korte, men grundige innføringer i emnene.

Bygg broer, ikke murer

97 øvelser i menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering.

  • Forfattere: Enver Djuliman og Lillian Hjorth
  • Språk: norsk, hviterussisk, russisk, bosnisk/kroatisk/serbisk og polsk
  • Sidetall: 451
  • År: 2007

Den deltakende pedagogikken går som en rød tråd gjennom det hele, og øvelsene er tankevekkende, spennende, morsomme, utfordrende og spekket med kunnskap. En viktig bok og verktøykasse!

Bestill boken her

Boken er et resultatet av Helsingforskomiteens mer enn ti års erfaring med menneskerettighetsundervisning på Vest-Balkan, i Russland, Hviterussland og i Norge. Boken er anbefalt av OSSE, Europarådet, og FN i Human Rights Education in School Systems of Europe, Central Asia and North America: A Compendium for Good Practice.

Presse

Bygg broer, ikke murer heter boken der forfatterne henter erfaring fra mange års arbeid for å forsone konflikter mellom folk av ulik herkomst og kultur. Om en bok skulle knyttes til Mangfoldsåret, måtte det være denne.

Aftenposten

Et lykketreff av en bok

Inge Eidsvåg, Utdanning

Egentlig er Bygg broer… mest påtenkt elever fra 14-årsalderen, men med tanke på kunnskapsnivået i norske debatter burde denne boka være obligatorisk lesning før politimestere, språknestorer og akademikere neste gang de uttaler bastant om det mangfoldige Norge.

Ny tid

Kontakt

Employee

Enver Djuliman

Seniorrådgiver, Vest-BalkanE-post: [email protected]Telefon: +47 90 55 92 02
Read article "Enver Djuliman"