UTSATT: Hva gjør partiene for kvinner i Europa?

Hva ser norske partier på som de største menneskerettighetsspørsmålene for kvinner i 2019? Og hva bør være Norges rolle når det gjelder å sikre en politikk som møter disse utfordringene?

UTSATT// Vi ser oss dessverre nødt til å utsette arrangementet til våren. Takk for deres interesse i arrangementet og tema. Vi håper at dere vil komme på fremtidige arrangementer med samme tema. Følg med på facebooksiden eller nettsiden vår www.nhc.no vår for oppdateringer om arrangementer. //

I anledning den internasjonale dagen for kvinnelige menneskerettighetsforsvarere 29. november, inviterer Den norske Helsingforskomité til debatt om hvilke visjoner partiene har for å bidra til den kampen som kjempes av kvinnelige menneskerettighetsforkjemper i Europa hver eneste dag.

I panelet møter du:

  • Anne Mette Øvrum, nestleder i Høyres kvinneforum
  • Anette Trettebergstuen, leder i Arbeiderpartiets kvinnenettverk
  • Ingrid Hødnebø, leder for SVs kvinnepolitiske utvalg
  • Oddbjørg Minos, leder for Krf KvinnerSamtalen modereres av Marion Godager Tveter, programsjef i Den norske Helsingforskomité.

Arrangementet er en del av vår kampanje «12 kvinner på barrikadene», hvor vi fronter 12 kvinnelige menneskerettighetsforkjempere som står på barrikadene for andre kvinner, for å sette fokus på de største menneskerettighetsutfordringene for kvinner i Europa i dag – og hva som må gjøres for å overvinne dem. Kampanjen er illustrert av Jenny Jordahl og støttet av Stiftelsen Fritt Ord.

Kontakt

Employee

Mina Wikshåland Skouen

Seniorrådgiver, LHBTIE-post: [email protected]Telefon: +47 90 82 50 76
Read article "Mina Wikshåland Skouen"

Employee

Hilde Sandvær

KommunikasjonsrådgiverE-post: [email protected]Telefon: +47 95 72 21 08Twitter: @HSandvr
Read article "Hilde Sandvær"