Palak Rao

E-post: [email protected]Telefon: +47 96 65 28 03Twitter: @palakrao18

Palak er vår communications and advocacy rådgiver som arbeidet med det internasjonale parlamentarikernettverket International Panel of Parlamentarians for Freedom of Religion or Belief (IPPFoRB).

Hun har ansvar for kommunikasjon og politisk påvirkningsarbeid under IPPFoRB-prosjektet hos Den norske Helsingforskomité (NHC). I tillegg til å fremmer parliamentarikernettverkerts visjon og prestasjoner via nettsiden ippforb.com, Facebook, Twitter, er hun også ansvarlig for å utarbeide informasjonsmateriale og arrangementer. Når hun ikke er vår sosiale medie-bie, begir Palak seg på reiser for å oppdage kunst.

Palak er født i India, og vokste opp i et samfunn som regelmessig opplever menneskerettighetsbrudd mot minoritetsgrupper og sårbare lokalsamfunn. «Det er nødvendig for ungdommen å bli plassert i omsorgsfullt samfunn, der alle lever et liv med verdighet og respekt», sier hun. For dette formålet har hun vært involvert i prosjekter som omhandler spørsmål om offentlig helse og sanitet, ladrett og politireformer.

Med tverrfaglig bakgrunn har Palak en bachelor (Hons) i media og sosiologi fra Goldsmiths, University of London, hvor hun forsket på urbane arkitektoniske slagmarker, vold og statsborgerskap i Palestina. Hun har også en Master of Philosophy, Theory and Practice of Human Rights-grad fra Universitetet i Oslo. Hennes masteroppgave undersøkte nasjonalistiske sosiale bevegelser i India og hvordan de rammer debatten om minoritetsrettigheter og identiteter. For hennes masteroppgave ble hun tildelt Fritt Ords stipend i 2018.

Hun snakker engelsk, hindi, urdu, punjabi og noe norsk.

 

Last ned høyoppløselig bilde

Relatert til Palak

Tema

International Panel of Parliamentarians for Freedom of Religion or Belief

Read article "Kjemper for retten til å tro"

Nyhet

Kjemper for religions- og trosfrihet

Read article "Kjemper for religions- og trosfrihet"

Nyhet

Vil styrke likestilling og trosfrihet

Read article "Vil styrke likestilling og trosfrihet"