| Den norske Helsingforskomité

Publikasjoner

Rapporter
Den norske Helsingforskomité gir ut rapporter som tar for seg forskjelige problemstillinger knyttet til menneskerettighetsbrudd i de områdene komiteen arbeider. Alle Helsingforskomiteens rapporter er nedlastbare i PDF-format, i tillegg er det mulig å bestille trykte eksemplarer. Send da en e-post til nhc@nhc.no.


Bøker
Den norske Helsingforskomites ansatte gir jevnlig ut bøker om emner knyttet til deres kompetanseområder. Bøkene er gitt ut på forskjellige forlag, og ved å klikke på titlene under vil du finne mer informason om hvor bøkene kan bestilles. Noen av bøkene kan også bestilles fra Helsingforskomiteens sekretariat. Send da en e-post til nhc@nhc.noNyhetsbrev
Den norske Helsingforskomité sender ut nyhetsbrev til sine medlemmer og alle andre interesserte. I nyhetsbrevet samler vi opp de viktigste nyhetene den siste måneden og gir en oversikt over aktuelle seminarer og møter fremover. Skriv inn e-posten din i vinduet nede til høyre, så blir du oppført på Helsingforskomiteens e-postliste. Da vil du både motta nyhetsbrev og invitasjoner til Helsingforskomiteens arrangementer.